5.10.10

genieten van het mooie weer

dinsdag 5 oktober 2010

Zo koud en regenachtig als september was, zo mooi is tot nu toe de maand oktober. Temperaturen boven de 20 C. Zuiden windje en redelijk zonnig. Vanmiddag met Lonne naar Rust en Vreugd geweest. Het bos ziet er al behoorlijk herfstig uit. Er zijn nog groene blaadjes aan de bomen maar het geel gaat overheersen. Ik verheug me op die prachtige rode en bruine kleuren over een paar weken.
Toen we thuis kwamen werden we verwelkomd door de buurtkindertjes. "Komt Lonne voetballen?" vroegen ze. Nou. . . . ze had net een wandeling gemaakt, maar spelen met de bal is altijd leuk. De kinderen gingen mee naar binnen, zochten een paar ballen uit en daar ging het hele stel; naar het pleintje. Ik sta er dan bij, doe niets, maar geniet hoe de kinderen en Lonne plezier hebben met elkaar.
Ik heb geen foto's gemaakt, want dat heb ik al eerder gedaan en het ziet er steeds hetzelfde uit. Maar het is toch heel bijzonder dat kinderen komen vragen of je hond buiten komt spelen! Zoals ze dat met een vriendje doen. En dat is Lonne: hun vriendje.

2 opmerkingen:

Double Trouble zei

O Loes, ik ben met Luna en Safira een ronde Oosterplas geweest, heerlijk dat weer en de bladeren die gaan vallen en héél veel mensen die op zoek waren naar kastanjes... het was één mooi tafreel. Eigenlijk moet ik ook eens meer mijn fototoestel mee nemen!

Fijn weekend!!!

JUMP!4ART zei

Ha die Loes, wat een schitterende foto's op deze site. Leuk je zo een beetje meer te leren kennen. De leukste foto vind ik die van jouw lieve hond achterin de auto met handoek om, geweldig je ziet zo goed dat die een heerlijke duik heeft gemaakt, strandmooi koppie!
Leuke kinderen ook ... Tot ziens en groetjes,Benona

PS: MaXX is ontzettende blij met je. Echt goed vrijwilligerswerk doe je. Voor mij zo'n opluchting en het voornaamste voor de MaXX, heerlijke wandelingen goed voor zijn oude botjes. Woeffffff en knufjes van MaXX