27.11.12

Dana

maandag, 19 november 2012

Bericht ontvangen van Stichting Dierenthuis over mijn adoptiehond Dana.

Beste adoptant,

Hierbij een berichtje van Dana.

Dana vindt alles wat beweegt buiten leuk, of het nu auto's zijn of vogels dat maakt niets uit. Als ze er maar achteraan kan rennen. Als van dat alles niets aanwezig is dan rennen we gewoon achter de honden aan en gaat ze al blaffend de hondjes nog een beetje opjutten ook.
Voor Dana is elke dag een feest, ze is een feestbeest buiten. Gelukkig is ze binnen lekker rustig en heeft ze haar slaapje echt wel nodig.
Nog steeds zonder al die zware medicatie heeft ze geen aanval van epilepsie gehad. Geweldig fijn, want al die medicatie met hun bijwerkingen zetten we liever in de kast.
Wat zal Dana Almere leuk gaan vinden, een nieuwe omgeving, nieuwe luchtjes.

Een poot van Dana.

Met diervriendelijke groet,

Anneke van der Meij
Hondenadoptie

Bij het bericht was ook een foto die een heel blije hond laten zien


 

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind het heel leuk en zeer positief dat ze je op de hoogte houden van je adoptiehond, echt heel leuk, maar is het de bedoeling dat de hond daar dan nooit meer weg gaat? Ik neem toch aan als ze haar kunnen herplaatsen dat ze weg gaat?

Loes zei

Hallo Anoniem

Alle dieren die geplaatst worden bij de Stichting Dierenthuis blijven daar. Het betreft hier dieren die zoveel meegemaakt hebben (ellende) of zo ziek of onaangepast zijn dat herplaatsting niet mogelijk is. Dat is het mooie van deze Stichting. Inslapen is hier niet aan de orde, de dieren mogen hier wonen met al hun gebreken.