8.3.12

Sloeber is niet meer

donderdag, 8 maart 2012

Droevig bericht van de Stichting Dierenthuis

Beste adoptant,
Het spijt mij u dit bericht te moeten sturen, maar vandaag hebben wij afscheid moeten nemen van Sloeber. Vrijdag was hij voor onderzoek naar de dierenarts geweest, omdat hij niet meer wilde eten. Maandag is hij in de dierenartskliniek opgenomen, omdat hij toch wel erg ziek werd. Dit alles bleek te komen door een auto-immumziekte en acuut nierfalen. We hebben besloten hem rustig in te laten slapen om verder lijden te besparen. Uiteraard wordt Sloeber gecremeerd en komt hij terug naar dierenthuis. We zullen dit aparte hondje gaan missen.
We wensen u veel sterkte met het verlies van Sloeber en willen u bedanken voor de steun die u hem gegeven hebt. We hopen dat u ondanks dit droevige nieuws toch wilt blijven adopteren en uw steun aan een andere hond wilt geven. Een berichtje te zijner tijd van uw kant hierover zouden we zeer op prijs stellen.

Met vriendelijke groet,
Anneke van der Meij
Honden adoptie


2 opmerkingen:

Anoniem zei

arme sloeber, hij ziet er zo lief uit..

Baron Boeran Von Weissen Wald zei

Sloeber is nu beter af... Loes en Lonne een dikke pluim dat jullie dit geweldige hondje hebben geadopteerd. Bij ons bestaat zoiets niet... anders... Sloeber heeft een lief snuitje! Rust zacht lieve Sloeber!