19.7.11

'gewoon' paranormaal begaafd!

dinsdag, 19 juli 2011
Lonne wordt nu sinds twee weken op afstand "behandeld".  Ik vind het nog steeds een vreemd iets, maar ja, je probeert van alles. Vanmorgen telefonisch contact gehad met de behandelaar, zij vindt het zinvol Lonne nog een week door te gaan. Ik heb haar gevraagd wat voor behandeling zij nu toepast, is het een soort Reiki?? "Nee hoor", zei ze, "ik ben 'gewoon' paranormaal begaafd."  Dat woordje gewoon vond ik heel komisch. Het komt in haar hele familie voor; als kind 'zag' ze al dingen die ze niet kon weten. Later besloot zij zich verder te ontwikkelen in de paranormale geneeswijze. Natuurlijk ben ik gelijk gaan zoeken op internet om meer te weten te komen over deze vorm van genezen en vond o.a. deze website. Alhoewel daar niets wordt gezegd over een behandeling via een foto. Er is dus besloten Lonne nog een week te behandelen. Ik ben uiteraard, ondanks mijn scepsis, heel benieuwd of zij Lonne pijnvrij en weer actief kan maken, zonder medicijnen. Al moet de behandeling nog weken doorgaan, ik heb het er voor over.
Toen ik de paranormale mevrouw vertelde dat Lonne zo enorm aan de diarree is geweest, (zie blog van 4 juli) zei ze: "Ik heb op de foto ook even naar de darmen van uw hond gekeken ik dacht dat ik een blokkade zag!" En ze verontschuldigde zich voor de overlast. Zou het dan toch kunnen, invloed op afstand via een foto?? Ik heb haar uitdrukkelijk gevraagd alleen maar naar Lonne spieren te denken als naar de foto kijkt!
 

1 opmerking:

Baron Boeran Von Weissen Wald zei

Ja ja de wonderen zijn de wereld nog niet uit, maar als het helpt... het heeft mij toen ook enorm geholpen! Dikke knuffel voor Lonne, Groetjes Nicole en Boeran