17.8.13

bezoek

zaterdag, 17 augustus 2013

We hebben de afgelopen week bezoek gehad. Eerst kwam Zus logeren en daarna Lonne's kleine vriendinnetje. Wat een aandacht en afleiding heeft Lonne gehad. Dat is nog eens wat anders dan alleen  maar met de baas omgaan. Af en toe werd ze er zenuwachtig van. Vooral 's-ochtends met opstaan, dan hoorde ze boven andere stemmen. Ze had het liefst de trap opgerend om te kijken, maar Lon kan geen trap lopen, dus stond ze vol verwachting in de gang naar boven te kijken. En maar hijgen !!!    
Van Zus zijn er geen foto's; zij houdt er niet van om gefotografeerd te worden, laat staan dat ze op ons blog wil! Dat is jammer, want op een avond probeerde zij met Lonne wat doggydance-pasjes te maken, zoals "weave", en werd daarbij door Lonne compleet van de vloer getild. We kregen er de slappe lach van. Ik heb het wel gefilmd, maar het is niet voor publicatie.
Met het kleine vriendinnetje zijn we naar de speeltuin geweest. Zij heeft heerlijk geklommen, geschommeld en gedraaid. Wij hebben lekker in de schaduw op een bank gezeten en Lonne heeft aan onze voeten met de bal gespeeld. Zo simpel, maar zo fijn.
 
 
En nu is iedereen weer weg. Het is stil in huis. Straks met de herfstvakantie komt er vast wel weer een logé.
 
 

Geen opmerkingen: