25.3.13

Lonne is super gezond

maandag, 25 maart 2013

Vanmorgen heeft Lonne de jaarlijkse enting gehad tegen de ziekte van Weil. De dierenarts had Lonne een jaar lang niet gezien en ze maakte een compliment over Lonne's goede conditie. Oren mooi schoon, tanden en kiezen mooi schoon. Ook even op de weegschaal: 66 kg. Sinds vorig jaar oktober 3 kilo aangekomen ! Jammer dan. De dierenarts heeft er niets van gezegd;  bejaarde dames worden  wat zwaarder. Toch??

Ik vond het vandaag best lekker weer. Ik raak gewend aan de kou! We zoeken wel de beschutting van het bos, daar voel je minder wind. We hebben een heerlijke wandeling gemaakt.
 

 
Daarna thuis in de achtertuin snoeiresten opgeruimd en in de voortuin onkruid tussen de tegels weggehaald. Net zo lang buiten geweest tot ik het écht koud kreeg. Lonne verhuist braaf mee, van de achter- naar de voortuin. Vooral aan de voorkant vindt zij het spannend. Ze zit op het trottoir als een koninging op haar troon. Met superieure rust overziet ze 'haar' straat. Totdat de buurpoes ook komt kijken . . . . die zit binnen de korste keren in de hoogste boom!!
 

Geen opmerkingen: