26.8.11

bericht van Sloeber

vrijdag, 26 augustus 2011

Beste adoptant,
Hierbij een berichtje van Sloeber.
Sloeber is echt een apart dier, hij kan zo komisch zijn en vreselijk eigenwijs. Gelukkig is hij wat afgevallen, hij kan niet meer de hele dag door eten, zoals voorheen. Nu is het gewoon 2x daags een portie en buffelhuiden als tussendoortje. Daar heeft hij het erg druk mee, alle manden worden afgegaan op zoek naar die kauwstaafjes. Het is een echte snuffelhond. Het liefst pikt hij ook nog het eten van blinde Ozzy of van de honden zoals Milord die nierdieet krijgen. Als de duvel is hij nergens bang voor en steekt gewoon zijn kop in andermans bak.
Sloeber mag niet in de gang en in de keuken komen. Toch, terwijl hij de regels kent, overtreedt hij die elke dag weer. Regelmatig gaat hij op bezoek bij de andere roedel, die een aparte hondenkamer hebben en een grote tuin. Hij geeft aan dat hij op stap wil en we doen de deur voor hem open. Daar in de hondenkamer gaat hij alle bedden af op zoek naar lekkers, dan klimt hij op bed om te rollebollen, gaat even het grote terras op om te kijken of daar nog wat te halen is en wil dan eigenlijk weer terug naar het café waar hij tevreden in een kistje kruipt en de eerste uren van de wereld af is. Grote schoonmaakmachines rijden vlak naast zijn kistje maar dat deert hem niet. Een komische lieve hond.
Kom gerust eens bij Sloeber langs. Dit kan op dinsdag, donderdag of zaterdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur.
Een poot van Sloeber.


Dit bericht kreeg ik van Stichting Dieren Thuis over mijn adoptie hond. Ik heb Sloeber (nog) niet zelf ontmoet, maar ik weet dat het een hond is met veel problemen, en dan ben ik heel blij met zo'n bericht. Dat Sloeber bij Dierenthuis gewoon zijn (slechte) gang kan gaan.

Geen opmerkingen: